Culinair kokkerellen
Lekker willen leren kokkerellen of technieken bijspijkeren. In 4 avonden lekker leren pocheren, bakken, grillen, binden, vullen, groot vlees braden, stoven enz.
- Planning voorjaar: maandag 4 juni, 18 juni, 2 juli, 15 juli 2018.
- Planning najaar: dinsdag 9 oktober, 23 oktober, 6 november en 20 november 2018.
Start 18.00 uur voor 5 gangen diner tot 22.00 uur.
- Opgave is voor 4 avonden
- Kosten 200,- euro pp
- Incl. welkomsthapje en drankje
Wat komt er aan bod
Avond 1: Vis
- Reduceren
bouillon klaren
Paneren
Smoren
Stomen
Blind bakken
Compositie ijs maken
Avond 2: Vlees
Geleren
Brood bakken
Grillen
Dressing bereiden
Soep binden
Konfijten
Patisserie
Avond 3: Wild
Reduceren
Medium bakken
Moleculair
Bouillon aanvullen
Smoren
Pureren
Pocheren
Avond 4: Divers
Tartaar snijden
Pate bakken
Stoven
Gratineren
Soufleren