+31 (0)591 676 227
Vraag offerte aan
Qro03386

 Business/Zakelijk

Business/Zakelijk

Een productpresentatie, de introductie van een nieuwe strategie, op een lekkere manier teambuilden of gewoon vergaderen; het kan allemaal bij Het Kooklokaal. Juiste keuzes maken. Je pannetjes op het vuur houden. De beste producten serveren. De eters tevreden houden. Kortom, wat dien jij vandaag op?

Onder een gezonde druk (of bedoel je trek?) ga je aan de slag met een aantal leuke culinaire uitdagingen, die eigenlijk wel een beetje op je werk lijken.  Maak de juiste keuze uit het menu voor een onvergetelijk event waar nog lang over nagepraat wordt. Dé ultieme manier om bedrijfsmatige zaken op een prettige manier aan de man te brengen.

Offerte aanvragen
Qro03227

Heerlijk werken met de beste faciliteiten

Ook niet onbelangrijk; bij ons heb je supersnel internet. Wel zo handig. Daarnaast kun je de beste koffies ter plekke laten maken. In allerlei lekkere varianten. Eerste bakkie is van ons.

En regelen we -als je dat wil- een geheel verzorgde lunch, met een heerlijke selectie van onze huisgemaakte lekkernijen.

  • Ruime locatie voor vele doeleinden in te zetten van trainingen, opleidingen, vergaderingen tot presentaties
  • Dagverse patisserie
  • Heerlijkste koffie en thee specialiteiten
  • Gezonde lunch of diner mogelijkheden, ook volledig verzorgd of in workshop variant
  • Gastvrijheid en volledig verzorgd staat bij ons voorop
  • De ruimte is geheel besloten, geen andere groepen die tegelijkertijd aanwezig zijn

Vaste prijzen per modules, wel zo handig en overzichtelijk

Het Kooklokaal

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte.

Goed bereikbaar

Voldoende parkeerruimte

Moderne sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok, wat onder bezielende leiding en goede instructie echt waar gemaakt wordt. Je verrast jezelf!

Moderne en sfeervolle kookeilanden

Verrassende instructies met inzet van multimedia

Verschillende sferen en terrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen na het bereiden van de culinaire gerechten.

Genieten van verrassende food

Met drankjes naar jouw smaak

Goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte. 

Moderne en sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok. Je verrast jezelf!

Mooie en gezellige buitenterrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen.

Het Kooklokaal: een culinaire wereldreis

Moderne kookeilanden met bezielende instructie ondersteund met multimedia zijn de basis voor een culinaire wereldreis waar jezelf de kok en gast bent. Een wereldreis vol smaken en belevingen die je lang bij zal blijven.

Zelf koken. Zelf genieten. Zelf ontspannen. Bij Het Kooklokaal beleef je spanning en ontspanning met de lekkerste door je zelf gemaakte gerechten. Genieten van oost naar west en van noord naar zuid. Want genieten met vrienden, familie of je team is nog nooit zo bijzonder geweest.

Verras jezelf met kookkunsten die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Je maakt de lekkerste meest wereldwijde culinaire gerechten helemaal zelf. Laat je smaakpapillen helemaal gaan en ontdek de master chef in jezelf. Want lekker kokenen genieten doe je bij Het Kooklokaal.

Ook groepen van meer dan tien personen zijn van harte welkom bij Het Kooklokaal Laat het ons vooraf weten, dan maken wij je tafel alvast klaar.