+31 (0)591 676 227
Vraag offerte aan
Qro03308

Evenement op maat

Evenement op maat

Een feest met eten of eten als feest. Het maakt niet uit, wij maken er altijd een feestje van. Gewoon om iets te vieren of ongewoon omdat het kan. Van 2 tot veel, altijd op maat en naar jouw wensen. Met de mooiste gevarieerde smaakvolle hapjes, gerechten, gangen, dranken en altijd op een mooie en bijzondere locatie. Muziek erbij? Of een act, geen probleem, wij verzorgen het. Smaak. Gezelligheid. Verzorging. Genieten.

Offerte aanvragen
Qro03250

EEN WERELD VOL CULINAIRE VERRASSINGEN IN EMMEN

In Het Kooklokaal geniet je van lekkere en culinaire gerechten. Samen met vrienden, familie en altijd met elkaar. Door jou zelf gemaakt, bediend en gegeten. De leukste uitjes beleef je bij Het Kooklokaal in Emmen.

  • De lekkerste workshops
  • Een culinaire wereldreis
  • Het leukste avondje uit
  • Samen met elkaar
  • Je maakt alles zelf

Het Kooklokaal

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte.

Goed bereikbaar

Voldoende parkeerruimte

Moderne sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok, wat onder bezielende leiding en goede instructie echt waar gemaakt wordt. Je verrast jezelf!

Moderne en sfeervolle kookeilanden

Verrassende instructies met inzet van multimedia

Verschillende sferen en terrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen na het bereiden van de culinaire gerechten.

Genieten van verrassende food

Met drankjes naar jouw smaak

Goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte. 

Moderne en sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok. Je verrast jezelf!

Mooie en gezellige buitenterrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen.

Het Kooklokaal: een culinaire wereldreis

Moderne kookeilanden met bezielende instructie ondersteund met multimedia zijn de basis voor een culinaire wereldreis waar jezelf de kok en gast bent. Een wereldreis vol smaken en belevingen die je lang bij zal blijven.

Zelf koken. Zelf genieten. Zelf ontspannen. Bij Het Kooklokaal beleef je spanning en ontspanning met de lekkerste door je zelf gemaakte gerechten. Genieten van oost naar west en van noord naar zuid. Want genieten met vrienden, familie of je team is nog nooit zo bijzonder geweest.

Verras jezelf met kookkunsten die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Je maakt de lekkerste meest wereldwijde culinaire gerechten helemaal zelf. Laat je smaakpapillen helemaal gaan en ontdek de master chef in jezelf. Want lekker kokenen genieten doe je bij Het Kooklokaal.

Ook groepen van meer dan tien personen zijn van harte welkom bij Het Kooklokaal Laat het ons vooraf weten, dan maken wij je tafel alvast klaar.