+31 (0)591 676 227
Qro03078

Familie

Familie

Voor ieder wat wils. Van groot tot klein, of andersom. Een nieuwe ontmoeting met je familie zoals je nog nooit hebt beleefd.  De meest onvergetelijke familiedag vier je bij ons. Heerlijk samen koken en eten, want samen eten bereiden en gezellig tafelen is altijd leuk. De keuze uit traditionele gerechten zoals alleen oma ze kan maken of mamma’s pasta en de hippe vegan keuken van tegenwoordig. Laat je meenemen op een culinaire reis langs gerechten van vroeger tot nu en misschien wel verder.

Offerte aanvragen
Qro02998

Heerlijk ontspannen met elkaar zijn omringd met alle faciliteiten

Ook niet onbelangrijk; bij ons heb je beschikking over binnen en buitenfaciliteiten. Wel zo fijn. Als het weer het toelaat, heerlijk buiten in de tuin kokkerellen op de Big Green Egg. Welke wereldkeuken je ook kiest. En iedereen kan meedoen. Van alle leeftijden. Ontspannen en lekker genieten. Wij zorgen voor de ingrediënten, voorbereidingen en de afwas. Oh ja we ruimen ook nog op!

Kunnen jullie elkaar lekker bedienen met de meest heerlijke gerechten. Al een idee welke wereldkeuken je kiest?

  • Voor verjaardagen, bruiloften, familiedagen, familiefeestjes
  • Ruime locatie zowel binnen als buiten tot 55 personen
  • Dagverse ingrediënten, altijd volop smaak op maat en inspiratie
  • Gastvrijheid en volledig verzorgd staat bij ons voorop
  • De ruimte is geheel besloten, geen andere groepen die tegelijkertijd aanwezig zijn
  • Voor die tijd nog een andere activiteit? Met verschillende event organisatoren in onze directe omgeving hebben we combi-deals.

Vaste prijzen per modules, wel zo handig en overzichtelijk

Het Kooklokaal

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte.

Goed bereikbaar

Voldoende parkeerruimte

Moderne sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok, wat onder bezielende leiding en goede instructie echt waar gemaakt wordt. Je verrast jezelf!

Moderne en sfeervolle kookeilanden

Verrassende instructies met inzet van multimedia

Verschillende sferen en terrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen na het bereiden van de culinaire gerechten.

Genieten van verrassende food

Met drankjes naar jouw smaak

Goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte. 

Moderne en sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok. Je verrast jezelf!

Mooie en gezellige buitenterrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen.

Het Kooklokaal: een culinaire wereldreis

Moderne kookeilanden met bezielende instructie ondersteund met multimedia zijn de basis voor een culinaire wereldreis waar jezelf de kok en gast bent. Een wereldreis vol smaken en belevingen die je lang bij zal blijven.

Zelf koken. Zelf genieten. Zelf ontspannen. Bij Het Kooklokaal beleef je spanning en ontspanning met de lekkerste door je zelf gemaakte gerechten. Genieten van oost naar west en van noord naar zuid. Want genieten met vrienden, familie of je team is nog nooit zo bijzonder geweest.

Verras jezelf met kookkunsten die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Je maakt de lekkerste meest wereldwijde culinaire gerechten helemaal zelf. Laat je smaakpapillen helemaal gaan en ontdek de master chef in jezelf. Want lekker kokenen genieten doe je bij Het Kooklokaal.

Ook groepen van meer dan tien personen zijn van harte welkom bij Het Kooklokaal Laat het ons vooraf weten, dan maken wij je tafel alvast klaar.