+31 (0)591 676 227
Vraag offerte aan
Qro03428

Op locatie

Eten kan overal en nergens

Een mooi gedekte tafel; midden in een weiland of het bos. Jij bepaalt. Of wij verzinnen het voor je. Op fietsen of lopend. Het maakt niet uit. Of wil je de Landrover mee en onverwachte paden en gerechten tegenkomen. Picknick to the max. Niets moet, alles kan. De onverwachte gerechten op bijzondere locaties blijven net als de smaken lang hangen. Laat je meevoeren naar plekken waar eten nog nooit zo lekker is geweest.

Heb je zelf een locatie die voor jou heel special is, onderzoek met ons de mogelijkheden!

Offerte aanvragen
Ommercieleclubemmenkooklokaal 3313 Lr

EEN WERELD VOL CULINAIRE VERRASSINGEN IN EMMEN

In Het Kooklokaal geniet je van lekkere en culinaire gerechten. Samen met vrienden, familie en altijd met elkaar. Door jou zelf gemaakt, bediend en gegeten. De leukste uitjes beleef je bij Het Kooklokaal in Emmen.

  • De lekkerste workshops
  • Een culinaire wereldreis
  • Het leukste avondje uit
  • Samen met elkaar
  • Je maakt alles zelf

Het Kooklokaal

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte.

Goed bereikbaar

Voldoende parkeerruimte

Moderne sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok, wat onder bezielende leiding en goede instructie echt waar gemaakt wordt. Je verrast jezelf!

Moderne en sfeervolle kookeilanden

Verrassende instructies met inzet van multimedia

Verschillende sferen en terrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen na het bereiden van de culinaire gerechten.

Genieten van verrassende food

Met drankjes naar jouw smaak

Goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte. 

Moderne en sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok. Je verrast jezelf!

Mooie en gezellige buitenterrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen.

Het Kooklokaal: een culinaire wereldreis

Moderne kookeilanden met bezielende instructie ondersteund met multimedia zijn de basis voor een culinaire wereldreis waar jezelf de kok en gast bent. Een wereldreis vol smaken en belevingen die je lang bij zal blijven.

Zelf koken. Zelf genieten. Zelf ontspannen. Bij Het Kooklokaal beleef je spanning en ontspanning met de lekkerste door je zelf gemaakte gerechten. Genieten van oost naar west en van noord naar zuid. Want genieten met vrienden, familie of je team is nog nooit zo bijzonder geweest.

Verras jezelf met kookkunsten die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Je maakt de lekkerste meest wereldwijde culinaire gerechten helemaal zelf. Laat je smaakpapillen helemaal gaan en ontdek de master chef in jezelf. Want lekker kokenen genieten doe je bij Het Kooklokaal.

Ook groepen van meer dan tien personen zijn van harte welkom bij Het Kooklokaal Laat het ons vooraf weten, dan maken wij je tafel alvast klaar.