+31 (0)591 676 227
Vraag offerte aan
Qro03176

Team uitje

Team uitje

Taste to the limit. Daag elkaar uit. Vul elkaar aan. En maak het zo wild als je zelf wilt. Je gaat samen met je team de uitdaging aan om het lekkerste diner ooit te bereiden. Terwijl jullie strijden om de eer, maar natuurlijk ook om de meest waanzinnige smaakbeleving, ontstaat een natuurlijke band die jullie teamspirit versterkt. Je team zal nooit meer hetzelfde zijn!

Een teamuitje bij Het Kooklokaal; een interactieve activiteit waar samenwerken rondom culinaire gerechten centraal staat.

Offerte aanvragen
Qro02829

DAAROM KIES JE VOOR HET KOOKLOKAAL

Schat je je team in voor een comfortabele en herkenbare keuken of juist voor een Swingende vibe uit Zuid Amerika. Hoe dan ook we maken er met elkaar een inspirerende tijd van. Samen kokkerellen en samen eten verbindt.  Kunnen jullie elkaar lekker bedienen met de meest heerlijke gerechten.

Al een idee welke wereldkeuken je kiest?

  • Ruime locatie zowel binnen als buiten tot 55 personen
  • Dagverse ingrediënten, altijd volop smaak op maat en inspiratie
  • Gastvrijheid en volledig verzorgd staat bij ons voorop
  • De ruimte is geheel besloten, geen andere groepen die tegelijkertijd aanwezig zijn

Vaste prijzen per modules, wel zo handig en overzichtelijk

Het Kooklokaal

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte.

Goed bereikbaar

Voldoende parkeerruimte

Moderne sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok, wat onder bezielende leiding en goede instructie echt waar gemaakt wordt. Je verrast jezelf!

Moderne en sfeervolle kookeilanden

Verrassende instructies met inzet van multimedia

Verschillende sferen en terrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen na het bereiden van de culinaire gerechten.

Genieten van verrassende food

Met drankjes naar jouw smaak

Goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte. 

Moderne en sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok. Je verrast jezelf!

Mooie en gezellige buitenterrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen.

Het Kooklokaal: een culinaire wereldreis

Moderne kookeilanden met bezielende instructie ondersteund met multimedia zijn de basis voor een culinaire wereldreis waar jezelf de kok en gast bent. Een wereldreis vol smaken en belevingen die je lang bij zal blijven.

Zelf koken. Zelf genieten. Zelf ontspannen. Bij Het Kooklokaal beleef je spanning en ontspanning met de lekkerste door je zelf gemaakte gerechten. Genieten van oost naar west en van noord naar zuid. Want genieten met vrienden, familie of je team is nog nooit zo bijzonder geweest.

Verras jezelf met kookkunsten die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Je maakt de lekkerste meest wereldwijde culinaire gerechten helemaal zelf. Laat je smaakpapillen helemaal gaan en ontdek de master chef in jezelf. Want lekker kokenen genieten doe je bij Het Kooklokaal.

Ook groepen van meer dan tien personen zijn van harte welkom bij Het Kooklokaal Laat het ons vooraf weten, dan maken wij je tafel alvast klaar.