+31 (0)591 676 227
Vraag offerte aan
Qro03207

Vrienden Tafel

Vrienden Tafel

In het Kooklokaal wordt geschild, gehakt, gekookt, ontdekt, maar vooral genoten. In verschillende sferen, met verschillende omgevingen. Samen. Bereiden. Genieten. Relaxen. Samen herinneringen ophalen met je elkaar. Lekker ontdekken. Nieuwe avonturen bespreken en koester de vele momenten die jullie samen beleefd hebben. Samen koken en bereiden van diverse gerechten onder het genot van mooie dranken en goede gesprekken. Deze ontspannen setting is de ultieme mogelijkheid om met vrienden samen te zijn. Oude verhalen, nieuwe plannen, levensgebeurtenissen en de laatste nieuwtjes.

Ook niet onbelangrijk; bij ons heb je beschikking over binnen en buitenfaciliteiten. Wel zo fijn. Als het weer het toelaat, heerlijk buiten in de tuin kokkerellen op de Big Green Egg. Welke wereldkeuken je ook kiest. Alles is zowel binnen als buiten te maken. Maar we kunnen de tijd ook opdelen in binnen en buiten.

Hoe dan ook voor een ontspannen samen zijn. Wij zorgen voor de ingrediënten, voorbereidingen en de afwas. Oh ja we ruimen ook nog op. Kunnen jullie elkaar lekker bedienen met de meest heerlijke gerechten.

Offerte aanvragen
Qro02973

Heerlijk ontspannen jezelf zijn omringd met alle faciliteiten

Al een idee welke wereldkeuken je kiest? Herkenbaar comfortabel Klassiek Mediterraans, tropische invloeden uit Oosters Culinair, of juist de vibes van Swingend Zuid Amerikaans?

Maar uiteraard kunnen jullie ook kiezen voor de BBQ Outdoor variant of de heerlijke Foodtrends uit Het Midden Oosten.

Hoe dan ook, jullie moment, jullie genieten.

  • Ruime locatie zowel binnen als buiten tot 55 personen
  • Geschikt voor vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten, bijzondere verjaardagen
  • Dagverse ingrediënten, altijd volop smaak op maat en inspiratie
  • Gastvrijheid en volledig verzorgd staat bij ons voorop
  • De ruimte is geheel besloten, geen andere groepen die tegelijkertijd aanwezig zijn
  • Voor die tijd nog een andere activiteit? Met verschillende event organisatoren in onze directe omgeving hebben we combi-deals.

Vaste prijzen per modules, wel zo handig en overzichtelijk

Het Kooklokaal

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte.

Goed bereikbaar

Voldoende parkeerruimte

Moderne sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok, wat onder bezielende leiding en goede instructie echt waar gemaakt wordt. Je verrast jezelf!

Moderne en sfeervolle kookeilanden

Verrassende instructies met inzet van multimedia

Verschillende sferen en terrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen na het bereiden van de culinaire gerechten.

Genieten van verrassende food

Met drankjes naar jouw smaak

Goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte. 

Moderne en sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok. Je verrast jezelf!

Mooie en gezellige buitenterrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen.

Het Kooklokaal: een culinaire wereldreis

Moderne kookeilanden met bezielende instructie ondersteund met multimedia zijn de basis voor een culinaire wereldreis waar jezelf de kok en gast bent. Een wereldreis vol smaken en belevingen die je lang bij zal blijven.

Zelf koken. Zelf genieten. Zelf ontspannen. Bij Het Kooklokaal beleef je spanning en ontspanning met de lekkerste door je zelf gemaakte gerechten. Genieten van oost naar west en van noord naar zuid. Want genieten met vrienden, familie of je team is nog nooit zo bijzonder geweest.

Verras jezelf met kookkunsten die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Je maakt de lekkerste meest wereldwijde culinaire gerechten helemaal zelf. Laat je smaakpapillen helemaal gaan en ontdek de master chef in jezelf. Want lekker kokenen genieten doe je bij Het Kooklokaal.

Ook groepen van meer dan tien personen zijn van harte welkom bij Het Kooklokaal Laat het ons vooraf weten, dan maken wij je tafel alvast klaar.