Over deze website2017-12-07T13:44:37+00:00

Over deze website

Het Kooklokaal al meer dan 14 jaar in het vak en nog altijd even veel plezier. Of je nu alleen bent of met een hele groep: bij Het Kooklokaal leer je verschillende keukens kennen, koken, maar vooral écht genieten.

De ervaring

“Ik vond de wijze waarop de indeling van functies opgebouwd is binnen Ram erg prettig. Er werken gedreven en enthousiaste teamleden. Waarin je als klant niet eens meegenomen wordt in het hele overleg maar voelt dat er binnen alle expertises onderling goed samengewerkt wordt en dit goed vertaald wordt door de contactpersoon, in mijn geval Niels. Ik ben zeer tevreden met het verloop, de opbouw en de samenwerking.”

Meer weten over RAM Online Marketing

De makers

Deze website is ontworpen door RAM Online Marketing. Zij hebben een nieuwe website ontwikkeld en content geschreven om een frisse uitstraling te creëren. Ook hebben zij ervoor gezorgd dat de website overzichtelijk en responsief is.

Online vindbaarheid

Op het gebied van SEO heeft RAM content geschreven om zo een grotere naamsbekendheid op te bouwen voor Het Kooklokaal. Daarnaast werd ook de online vindbaarheid van Het Kooklokaal bevorderd.

Deze website maakt gebruik van Cookies en Services van derden. Ok