+31 (0)591 676 227
Vraag offerte aan
Qro03159

Chocolicious

Chocalious

Vast, vloeibaar, als ingrediënt dit bruine goud is een verplicht nummer. Leer en beleef de mooiste en lekkerste toepassingen, waarvan je nooit gedacht had dat je dat zelf zou kunnen maken. Laat je smaakpapillen ontvoeren! Al jaren een topper van een workshop! En niet alleen vanwege de heerlijke ingrediënten. Maar ook omdat het een geweldig leuke invulling is voor een vrijgezellenfeest, een ontspannen uitje voor vrienden en vriendinnen of juist je collega’s. Of ja waarvoor eigenlijk niet ?

We all love chocolate.

We ontvangen jullie met de lekkerste verse koffie en/of thee. En huisgemaakt vers gebak. Daarna gaan we aan de slag met de verschillende technieken, ingredienten en foefjes…. Zodat een ieder met een doos bonbons naar huis gaat maar deze zeker weten thuis nog eens gaat namaken.

Welke bonbons komen onder andere aan bod?

 • Caramelbonbons
 • Noten bonbons
 • Fudge
 • Mini bounty’s
 • Pure bonbons met gecarameliseerde sinaasappel in Grand Marnier
 • Truffels

Kosten per persoon zijn 46,50, inclusief thee, koffie en gebak

Mogelijkheid tot drankenpakket a 15,00 per persoon

Offerte aanvragen
Chocolicious

EEN WERELD VOL CULINAIRE VERRASSINGEN IN EMMEN

In Het Kooklokaal geniet je van lekkere en culinaire gerechten. Samen met vrienden, familie en altijd met elkaar. Door jou zelf gemaakt, bediend en gegeten. De leukste uitjes beleef je bij Het Kooklokaal in Emmen.

 • De lekkerste workshops
 • Een culinaire wereldreis
 • Het leukste avondje uit
 • Samen met elkaar
 • Je maakt alles zelf

Het Kooklokaal

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte.

Goed bereikbaar

Voldoende parkeerruimte

Moderne sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok, wat onder bezielende leiding en goede instructie echt waar gemaakt wordt. Je verrast jezelf!

Moderne en sfeervolle kookeilanden

Verrassende instructies met inzet van multimedia

Verschillende sferen en terrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen na het bereiden van de culinaire gerechten.

Genieten van verrassende food

Met drankjes naar jouw smaak

Gezellig borrelen

Zin in een gezellige borrel, of gewoon willen bijkletsen?

Neem plaats op ons terras. Wij hebben plek voor zowel kleine- als grote groepen.

Kom gezellig langs of maak een reservering aan!

Iets te vieren?

Vier je verjaardag, feestje, borrel of jubileum bij Het Kooklokaal!

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, informeer naar de mogelijkheden.

BBQ bij het kooklokaal

Laat je verrassen door heerlijke gerechten rechtstreeks van de BBQ.

Verschillende opties mogelijk. Als dat geen smullen wordt, mmm…

Goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte

Het moderne en energiezuinige pand van Het Kooklokaal ligt aan zuidwest kant van Emmen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte. 

Moderne en sfeervolle kookeilanden

De moderne kookeilanden zijn van alle gemakken voorzien. Je voelt je meteen een professionele kok. Je verrast jezelf!

Mooie en gezellige buitenterrassen

De mooie en gezellige buitenterrassen met veel groen en natuurlijke materialen zijn de perfecte plek om tot rust te komen.

Het Kooklokaal: een culinaire wereldreis

Moderne kookeilanden met bezielende instructie ondersteund met multimedia zijn de basis voor een culinaire wereldreis waar jezelf de kok en gast bent. Een wereldreis vol smaken en belevingen die je lang bij zal blijven.

Zelf koken. Zelf genieten. Zelf ontspannen. Bij Het Kooklokaal beleef je spanning en ontspanning met de lekkerste door je zelf gemaakte gerechten. Genieten van oost naar west en van noord naar zuid. Want genieten met vrienden, familie of je team is nog nooit zo bijzonder geweest.

Verras jezelf met kookkunsten die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Je maakt de lekkerste meest wereldwijde culinaire gerechten helemaal zelf. Laat je smaakpapillen helemaal gaan en ontdek de master chef in jezelf. Want lekker kokenen genieten doe je bij Het Kooklokaal.

Ook groepen van meer dan tien personen zijn van harte welkom bij Het Kooklokaal Laat het ons vooraf weten, dan maken wij je tafel alvast klaar.