Culinair kokkerellen2018-05-15T11:22:54+00:00

Culinair kokkerellen

Lekker willen leren kokkerellen of technieken bijspijkeren. In 4 avonden lekker leren pocheren, bakken, grillen, binden, vullen, groot vlees braden, stoven enz.

  • Planning voorjaar: maandag 4 juni, 18 juni, 2 juli, 15 juli 2018.
  • Planning najaar: dinsdag  9 oktober, 23 oktober, 6 november en 20 november 2018.
Aanmelden

Start 18.00 uur voor 5 gangen diner tot 22.00 uur.

  • Opgave is voor 4 avonden
  • Kosten 200,- euro pp
  • Incl. welkomsthapje en drankje

Wat komt er aan bod

Avond 1: Vis

  • Reduceren
  • bouillon klaren

  • Paneren

  • Smoren

  • Stomen

  • Blind bakken

  • Compositie ijs maken

Avond 2: Vlees

  • Geleren

  • Brood bakken

  • Grillen

  • Dressing bereiden

  • Soep binden

  • Konfijten

  • Patisserie

Avond 3: Wild

  • Reduceren

  • Medium bakken

  • Moleculair

  • Bouillon aanvullen

  • Smoren

  • Pureren

  • Pocheren

Avond 4: Divers

  • Tartaar snijden

  • Pate bakken

  • Stoven

  • Gratineren

  • Soufleren

Deze website maakt gebruik van Cookies en Services van derden. Ok