Italiaanse keuken2018-05-15T11:25:57+00:00

Italiaanse keuken

De heerlijke Italiaanse keuken eigen maken. In 4 avonden heel wat kennis, receptuur en technieken in authentieke Italiaanse keuken leren onder Italiaanse begeleiding.

  • Planning voorjaar: dinsdag 5 juni, 19 juni, 3 juli, 17 juli 2018.
  • Planning najaar: maandag 8 oktober, 22 oktober, 5 november en 19 november 2018.
Aanmelden

Start 18.00 uur voor 5 gangen diner tot 22.00 uur.

  • Opgave is voor 4 avonden
  • Kosten 200,- euro pp
  • Incl. welkomsthapje en drankje

Wat komt er aan bod

Avond 1: Snijtechnieken in praktijk

  • Smoren
  • Reduceren
  • Dressing bereiden
  • Pasta draaien
  • En papillotte
  • Binden van compositie
  • Ontvellen

Avond 2: Lichte en verfijnde gerechten

  • Bakken

  • Dressing maken

  • Pasta¬†kneden en vormen

  • Smoren

  • Kort bakken

  • Afblussen

  • Gratineren

  • Geleren

  • Sorbet maken

Avond 3: Italiaanse culinaire verwenning

  • Dressing bereiden

  • Pasta draaien

  • Smoren

  • Kort biefstuk bakken

  • Gratineren

  • Pocheren

  • Compositie ijs draaien

Avond 4: Feestelijke gerechten

  • Reduceren

  • Kort bakken

  • Smoren

  • Lage temperatuur garen

  • Blind bakken

  • Au bain marie

Deze website maakt gebruik van Cookies en Services van derden. Ok